Înscriere profesor coordonator – Liga Elevilor Meseriasi

Categories :

Bună ziua, stimată Doamnă Director,

Vă scriu din partea Ligii Elevilor Meseriași, cu rugamintea de a ne ajuta în procesul de selecție a unui nou profesor coordonator pentru acest proiect în liceul dumneavoastră. Înscrierile se pot face la acest link, până la data de 20 aprilie 2019.

Liga Elevilor Meseriași este un proiect inovativ de susținere a învățământului profesional și tehnic inițiat de OMV Petrom, în cadrul platformei România Meseriașă. Scopul ligii este de a fi o voce a acestui sistem educațional în raport cu comunitatea și autoritățile responsabile, pentru a contribui la buna funcționare a sa. Liga este formată din elevi reprezentanți ai tuturor liceelor tehnologice și școlilor profesionale din județul Buzău, susținuți de către un profesor coordonator din fiecare școală.

Ne dorim ca elevii să fie sprijiniți în activitatea lor de profesori coordonatori care cred în misiunea proiectului și care au disponibilitate de a se implica în acțiunile prezente și viitoare. Totodată, având în vedere faptul că generațiile de elevi se schimbă și anual intră câțiva noi membri în proiect, rolul profesorului coordonator este și acela de a sprijini transferul de cunoștințe și valori generațiilor viitoare de meseriași.

În următoarea perioadă, activitatea ligii va fi centrată pe înființarea unei asociații a grupului, realizarea unor acțiuni de advocacy – întâlniri cu autorități de la nivel local și central, activități de training pentru elevi, o școală de vară și realizarea unei gale de strângere de fonduri de către elevi, care va avea loc în luna septembrie a acestui an. Prin intermediul acesteia, elevii și-au propus să doteze toate cele 13 ateliere de mecanică din județ cu un kit de câteva instrumente pe care le folosesc toți elevii care studiază la acest profil, cel mai de interes pentru angajatorii din Buzău în acest moment, conform datelor AJOFM.

Criteriile care vor sta la baza selecției profesorilor coordonatori din fiecare școală sunt: motivația, implicarea în activități extrașcolare, viziunea și disponibilitatea de implicare în program. Înscrierile se pot face până la data de 20 aprilie 2018, iar jurizarea va fi realizata de o echipă mixtă de specialiști OMV Petrom și Graffiti PR. Persoanele înscrise vor primi un răspuns cu privire la rezultatul selecției până la data de 25 aprilie, pe adresa de e-mail cu care s-au înregistrat.

Astfel, am aprecia dacă puteți transmite informația și linkul de înscriere către toate cadrele didactice din instituția pe care o reprezentați. Prezența elevilor și a profesorilor din fiecare liceu în Liga Elevilor Meseriași asigură reprezentativitate la nivel județean și, implicit, mai multă forță în realizarea sau propunerea unor schimbări favorabile dezvoltării acestui sistem de învățământ.

Pentru detalii suplimentare, mă puteti contacta la telefon: 0745.352.851.

Vă mulțumim foarte mult pentru ajutor.

Cele bune,

Echipa Ligii Elevilor Meseriași

Raluca Mănăilă

PR & CSR Specialist

Graffiti PR

The exclusive Ketchum affiliate in Romania.

+40-745-352-851

Universul Palace, 23-25 Ion Brezoianu Street, Building B, 3rd Floor

Bucharest

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *